Med et lite smil på lur

 

Et ektepar fra Tromsø tok seg en tur til hovedstaden og overnattet på hotel Plaza i Oslo. Det var en vellykket kveld og dagen kom da de skulle forlate hotellet for å reise tilbake til Tromsø. Gubben skulle betale for rommet som kostet ettusen kroner for denne ene natten. Han fikk en regning på ettusentohundre.
- Tolv hundre kroner ropte han. - Jeg trodde dette rommet kostet tusen akkurat?
- Det stemmer sa resepsjonisten, - men frokosten koster kr. etthundre pr. person.
- Vi spiste ikke frokost!
- Vel, frokosten var tilgjengelig, og det er ikke min feil at dere ikke benyttet dere av den.
- Da kan du ta tusen kroner, så skal jeg ha to hundre av deg fordi du har stått i med kjærringa mi!
- Men jeg har ikke tatt på kona di engang!
- Vel, det er ikke min feil ,hun var jo tilgjengelig.....


Mannen ligger å hviler i senga etter å ha hatt sex med sin nye thailandske kone. Hun ligger å koser med ballene hans, så han spør: Liker du ballene mine så godt? Hun svarer: Nei, jeg savner bare mine egne...


‎"Mamma, kor kjæm beibian fra?" spurt lille Per. "Fra storken, lille vænn". "Det veit æ, men kæm knulle storken?"


Presten og kor jenta va ute på tur med hest og kjerre da dei ble truffet av lynet, og hesten falt død om. Dei søkte ly under vogna. Mens dei låg der dro presten fram sin stive p*** og sa: Denne jenta mi, denne skaper liv. Jenta: Da bør du jammen stikken den i ræva på hesten sånn at vi kan komme oss hjem


En fyr gikk inn på Rema og kjøpte en pakke med kondomer, ekspeditøren spurte:
- Trenger du en pose....?
- Nei da , ho er ikke så stygg......


Det var en gang en lastebilsjåfør fra Nord som het Kjell. Hver gang han kjørte lastebil, sang han for seg selv: "Æ hete Kjell og kjør over fjell". En natt han kjørte bergen-oslo så han en nonne som sto og haiket. Han tenkte at han måtte vel plukke henne opp siden hun var nonne og alt, og de kjørte et stykke før de begynte å prate. Litt inni praten fant Kjell ut at han måtte spørre om noe han alltid hadde lurt på: "E d ikkje kjipt å ikkje kunne pule?" Nonnen svarte at joda, de kunne pule, så lenge de pulte i rumpa. og så endte de opp baki lastebilen da, med kjell i rumpa på nonnen. Midt i akten begynner kjell å synge: "Æ hete Kjell og kjør over fjell" Da synger nonnen: "Jeg heter Knut og har kledd meg ut"..


Ein småpussa gubbe hang på bardisken og betrakta ein pitbull som lå ved enden av bardisken, og slekka sæ på baillan. "Fy fa..., sku ønsk æ kuinn gjær det samme" sa han te bartenderen. Bartenderen ser litt rart på gubben og sei: "Veel, du sku ikkje prøv å klapp den først da.........? "

 

 

 

 

Hjem

©Design-Works