En utrolig kjærlighetshistorie har kommet ut av Kina nylig, og klarte å berøre verden.

Det er en historie om en mann og en eldre kvinne som stakk av å leve og elske hverandre i fred i over et halvt århundre

 

 

Den 70 år gamle kinesiske mannen som hånd-skåret over 6000 trappetrinn opp et fjell for sin 80 år gamle kone har gått bort i hulen som har vært parets hjem for de siste 50 årene.

Over 50 år siden, Liu Guojiang en 19 år gammel gutt, ble forelsket i en 29 år gammel enke mor heter Xu Chaoqin.

 

 

I en vri verdig Shakespeares Romeo og Julie , venner og slektninger kritiserte forholdet på grunn av aldersforskjellen og det faktum at Xu allerede hadde barn.
 
På den tiden var det uakseptabelt og umoralsk for en ung mann å elske en eldre kvinne .. For å unngå markedet sladder og hån av deres samfunn, coupl e bestemte seg for å rømme og levde i en hule i Jiangjin County i Sør-Chongqing kommune
 
 

I begynnelsen var livet hardt som de hadde ingenting, ingen elektrisitet eller til og med mat. De måtte spise gress og røtter de fant i fjellet, og Liu gjorde en parafin lampe som de pleide å lyse opp livene sine.

Xu kjente at hun hadde bundet Liu ned og gjentatte ganger spurte ham: "Er du angrer? Liu alltid svarte: "Så lenge vi er flittige, vil livet bedre. '

I det andre året av å bo i fjellet, begynte Liu og fortsatte i over 50 år, til hånd-riste trinnene, slik at hans kone kunne få ned fjell enkelt.

 


Et halvt århundre senere i 2001, en gruppe eventyrere var å utforske skogen og ble overrasket over å finne eldre ektepar og over 6000 hånd-skåret trinn. Liu Mingsheng, en av deres syv barn sa: "Mine foreldre elsket hverandre så mye, de har levd i sølibat i over 50 år og aldri vært fra hverandre en eneste dag. Han hånd skåret mer enn 6000 skritt i løpet av årene for min mors bekvemmelighet, selv om hun ikke går ned fra fjellet så mye. "

Paret hadde bodd i fred i over 50 år frem til sist uke. Liu, nå 72 år, kom hjem fra sitt daglige gårdsarbeid og kollapset. Xu satt og ba sammen med sin mann da han døde i armene hennes. Så forelsket i Xu, var Liu, at ingen var i stand til å løsne grepet han hadde på sin kones hånd selv etter at han hadde gått bort.
"Du lovte meg at du tar vare på meg, vil du alltid være med meg til den dagen jeg døde, nå har du igjen før meg, er hvordan jeg skal leve uten deg?"

Xu tilbrakte dager sakte gjenta denne setningen og rørende ektemannens svarte kiste med tårer trillet nedover kinnene hennes.I 2006 ble deres historie en av de topp 10 love stories fra Kina, samlet inn av den kinesiske kvinner Weekly. De lokale myndigheter har besluttet å bevare kjærligheten stigen og stedet de levde som et museum, så dette kjærlighetshistorie kan leve evig. 
 

Design-Works